Herroepen en retourneren

Herroepen

Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling de overeenkomst te herroepen. Dit doe je door mij te mailen via info@corinasieraden.nl. Vermeld in je e-mail je naam, ordernummer en het product wat je wilt retourneren. Het is fijn als je ook de reden van retour opgeeft.

Retourneren

Geretourneerde artikelen dienen nieuw en ongebruikt te zijn, voorzien van aangehecht prijslabel en in originele verpakking te zitten. Retouren die niet voldoen aan deze voorwaarden, die zijn beschadigd, vervuild of veranderd, kunnen worden geweigerd.

Verzenden

Na herroeping van de overeenkomst heb je nog eens 14 dagen de tijd om je aankoop terug te sturen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de artikelen totdat ik deze retour heb ontvangen. Het is aan te raden om een traceerbare manier van verzending te gebruiken en het bewijs van verzending te bewaren voor het geval er twijfel ontstaat. Verzenden met track & trace kan vanaf € 4,25 via PostNL. Kosten van retourzending zijn voor de afzender.

Restitutie

Na ontvangst van je retour stort ik het bedrag binnen 14 dagen terug op de bankrekening die is gebruikt tijdens het plaatsen van de bestelling. De verzendkosten worden alleen vergoed wanneer de gehele bestelling is geretourneerd. Als een deel van de bestelling wordt geretourneerd, worden de verzendkosten niet vergoed. Het kan enkele dagen duren voordat het geld daadwerkelijk op je rekening staat.

Uitzondering: Om hygiënische redenen neem ik geen gepaste oorbellen retour. Oorbellen dienen daarom in de originele ongeopende verpakking te zitten.