Moederdag

Zondag 10 mei is het weer moederdag ❤ Dit jaar zal moederdag anders verlopen dan normaal door de coronacrisis. Toch zijn er altijd mogelijkheden om het te vieren en om cadeautjes te geven. Iedere moeder is blij te maken met een uniek sieraad van edelsteen. Sieraden zijn tijdloos en al mijn produkten zijn handgemaakt en van zeer goede kwaliteit, van elk item is er maar één exemplaar. Op mijn site is er genoeg te vinden, voor ieder wat wils. Hoe mooi is het dat je het hier kunt bestellen en wij kunnen er voor zorgen dat het cadeau in een leuke cadeauverpakking bij moeder thuisbezorgd wordt. Geef haar adresgegevens dan wel even door. Op deze manier kan je je moeder toch in het zonnetje zetten dit jaar! 😍

Wat kan je verder nog doen om je moeder te verrassen op afstand? Bel elkaar met Whatsapp, facetime of Skype. Neem er iets bij te drinken en breng samen een proost uit 🥂 Je kan ook een filmpje maken met het hele gezin, of verras moeder door een lekkere taart of lunch te laten bezorgen. Genoeg ideeën dus om het toch een feestelijke dag te laten zijn.

Neem gerust een kijkje op mijn site. Heb je iets gevonden voor je moeder of voor jezelf, bestel het dan op tijd, zodat het ook op tijd bezorgd kan worden.

Ik wens iedereen veel sterkte en geduld in deze periode en alle moeders natuurlijk een hele fijne moederdag.