Over mij Wie maakt toch al die sieraden?

Mijn naam is Corina van Dam, ik ben getrouwd, trotse moeder van 4 kinderen, 4 schoonkinderen en oma van 10 kleinkinderen. 

Van jongs af aan ben ik graag creatief bezig met verschillende technieken. Waar ik echt mijn passie in gevonden heb, is in het maken van sieraden. Met veel liefde en enthousiasme maak ik van zorgvuldig uitgezochte natuurlijke materialen, zoals edelsteen en natuursteen, mijn unieke en handgemaakte sieraden en accessoires.

Inmiddels heb ik een grote collectie opgebouwd en wil graag dat anderen hiervan kunnen genieten.

Het is een heerlijke hobby waarvan ik geniet en waar ik niet op hoef te verdienen. Daarom doneer ik bij verkoop de winst aan goede doelen. Kinderen liggen mij na aan het hart, zij hebben recht op een veilige en stabiele jeugd. Omdat ik het belangrijk vind dat kinderen in moeilijke omstandigheden liefdevolle aandacht en hulp krijgen, heb ik gekozen voor Stichting Chris en voor de organisatie Save the children.

Stichting Chris

Stichting ‘Chris’ biedt kinderen en jongeren een luisterend oor via chat en Connect (e-coaching). Daarnaast biedt Stichting ‘Chris’ op maat trainingen, voorlichtingen en coaching, bijvoorbeeld over groepsdruk of het aanpakken van pestgedrag. 

‘Chris’ is er voor bemoediging van en advies aan jonge mensen en voor hun opvoeders, jeugdwerkers en professionals. Ook biedt ‘Chris’ middels Connect een luisterend oor aan opvoeders die anoniem contact willen met een coach over zorgen / problemen binnen de opvoeding.

Chris en Voorkom

Chris is onderdeel van Stichting Chris en Voorkom! Chris en voorkom! inspireert kinderen en jongeren tot het maken van gezonde en verantwoorde keuzes.

Wil je meer weten? Kijk dan op chrisvoorkom.nl.

Save the Children

Wat doen we?
Ieder kind heeft recht op een gelukkige jeugd. Daarom zet Save the children alles op alles om het leven van kinderen – en daarmee de toekomst van onze samenleving – te verbeteren. Als grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld geven wij kinderen een gezonde start en een kans om te leren. En we beschermen kinderen tegen misbruik, verwaarlozing en uitbuiting.

Hoe we dat doen?
Met 25.000 medewerkers zetten wij ons in zo’n 120 landen in voor kinderen. Wij reageren op noodsituaties, realiseren duurzame ontwikkeling en zorgen dat de stem van kinderen wordt gehoord. We zijn overal waar kinderen ons nodig hebben. Ook op de moeilijkst bereikbare plekken. Elke dag weer. Onvoorwaardelijk. 

Bij verkoop wordt de volledige winst gedoneerd aan goede doelen. Lees meer hierover bij 'Over mij '.

Chris is een door CBF erkend goed doel. Ze voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Je weet daardoor zeker dat jouw donatie bijdraagt aan een betere wereld. Save the children zet zich onvoorwaardelijk in voor kinderen en zet donaties altijd in daar waar steun het meest nodig is.

Wil je meer weten? Kijk dan op savethechildren.net.