Over mij Wie maakt toch al die sieraden?

Mijn naam is Corina van Dam, ik ben getrouwd, trotse moeder van 4 kinderen, 4 schoonkinderen en oma van 9 kleinkinderen. 

Van jongs af aan ben ik graag creatief bezig met verschillende technieken. Waar ik echt mijn passie in gevonden heb, is in het maken van sieraden. Met veel liefde en enthousiasme maak ik van zorgvuldig uitgezochte natuurlijke materialen, zoals edelsteen en natuursteen, mijn unieke en handgemaakte sieraden en accessoires.

Inmiddels heb ik een grote collectie opgebouwd en wil graag dat anderen hiervan kunnen genieten.

Het is een heerlijke hobby waarvan ik geniet en waar ik niet op hoef te verdienen. Daarom doneer ik bij verkoop de winst aan een goed doel. Kinderen liggen mij na aan het hart, zij hebben recht op een veilige en stabiele jeugd. Omdat ik het belangrijk vind dat kinderen in moeilijke omstandigheden liefdevolle aandacht en hulp krijgen, heb ik gekozen voor Stichting Chris. 

Stichting Chris

Stichting ‘Chris’ biedt kinderen en jongeren een luisterend oor via chat en Connect (e-coaching). Daarnaast biedt Stichting ‘Chris’ op maat trainingen, voorlichtingen en coaching, bijvoorbeeld over groepsdruk of het aanpakken van pestgedrag. 

‘Chris’ is er voor bemoediging van en advies aan jonge mensen en voor hun opvoeders, jeugdwerkers en professionals. Ook biedt ‘Chris’ middels Connect een luisterend oor aan opvoeders die anoniem contact willen met een coach over zorgen / problemen binnen de opvoeding.

Chris en Voorkom

Chris is onderdeel van Stichting Chris en Voorkom! Chris en voorkom! inspireert kinderen en jongeren tot het maken van gezonde en verantwoorde keuzes.

Wil je meer weten? Kijk dan op chrisvoorkom.nl.