Van start met mijn eerste blog

Hier is dan mijn eerste blog. De website is nu een paar weken online. Wat is het leuk om steeds weer nieuwe items te plaatsen en de reacties te horen van mensen die het mooi vinden. De eerste items waren dan ook al snel verkocht, zoals de armband op de foto. Vers van de pers, zeg maar. Natuurlijk hoop ik op een veel groter bereik, het zou dus erg fijn zijn als mensen reclame willen maken voor mijn site. Naast Facebook en Instagram kan mijn website nu meer mensen bereiken. Maar ik heb jullie hiervoor ook hard nodig, hoe meer reclame jullie voor mijn website maken, des te meer bekendheid het krijgt. Degenen die al sieraden van mij dragen, weten dat ik degelijke sieraden maak van zeer goede kwaliteit. Daarbij is ieder item uniek, ik maak altijd maar één exemplaar van elk sieraad. Exclusiviteit is dus gegarandeerd. Houd mijn website in de gaten, ik plaats regelmatig nieuwe items. Is er nu niets voor je bij, wellicht vind je binnenkort precies het sieraad dat bij jou past. Ik zou het heel leuk vinden als je na aankoop een reactie wil plaatsen op de website. Tot de volgende blog. Liefs, Corina